Što napraviti kada natočite gorivo, a zaboravili ste novčanik? Postoji rješenje

590

Svima se događaju neugodne situacije, a jedna od njih upravo je ova. Otišli ste na benzinsku postaju, natočili gorivo, a tek nakon toga primijetili da nemate novčanik sa sobom.

Revija HAK odlučila je provjeriti što napraviti u tim trenucima. Poslali su upit INA-i, a oni su objasnili koja je procedura i na koji način ćete platiti.

“Zaboravljena kartica ili novac je neugodna situacija za svakog kupca. Iako takve situacije nisu svakodnevne, INA kao kompanija vodi računa o svojim kupcima te u takvim situacijama nastoji kroz dijalog s kupcem pronaći obostrano zadovoljavajuće rješenje kako bi račun bio podmiren, a kupac imao što manje neugodnosti”, kažu iz Korporativnih komunikacija i marketinga INA-e.

Pojasnili su i što je s onima koji napune gorivo te pobjegnu s benzinske pumpe.

“Sustav videonadzora, uz ostale mjere tehničke i mehaničke zaštite, implementiran je na Ininim lokacijama s ciljem zaštite objekta, radnika i posjetitelja. U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kada je to nužno”, objašnjavaju.

“Skrećemo pažnju kupcima da ne nasjedaju na dezinformacije koje se posljednjih mjeseci povremeno šire u javnosti, a u kojima se tvrdi da je moguće ne platiti utočeno gorivo, već samo manju kaznu za neplaćanje računa, jer takve tvrdnje nisu istinite – javili su nam iz Korporativnih komunikacija i marketinga Ine”, dodaju.

rtl.hr

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *