Stravičan kraj: Nogometaša u Australiji rastrgali morski psi

231

Mladi nogometaš Eric Birighitti (21) tragično je preminuo tijekom odmora u Australiji početkom ove godine kad su ga, nakon što se poskliznuo i pao u more kod Twilight Beacha na zapadnoj obali Australije, odvukle morske struje na pučinu.

Nakon nekoliko dana potrage ronioci su uočili njegovo tijelo kad su tražili drugoga nestalog, Garyja Jonhsona, tek stotinjak metara od obale. Bilo je toliko neprepoznatljivo da je tek forenzičkom analizom utvrđeno da se radi o Birighittiju.

– Moja sestra i tata vidjeli su morske pse kako napadaju čovjeka, bili su jako veliki – rekla je Alison Walker za 9 News Perth.

Birighitti je bio jedan od najtalentiranijih australskih nogometaša, a porijeklo mu je njemačko. Živio je u New Yorku, studirao na St. Thomas Aquinas Collegeu i igrao za momčad MSOC Hastings.

“Sretan Božić svakome! Dok završavamo 2019. godinu, nadam se da će svatko pronaći mir i biti ispunjen ljubavlju dok počinje nova godina. Posebna posveta onima koji nisu s nama iz bilo kojeg razloga. Sjetite se uvijek voljeti, biti zahvalni i smijati se”, napisao je Birighitti na Instagramu, što mu je bila i posljednja objava.

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *