Subotnja kava u Galeriji

288

Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 23. lipnja u 10:00 sati organizira stručno vodstvo kroz multimedijalnu izložbu „Linija ukinutog horizonta“ dubrovačke umjetnice Ivone Vlašić u sklopu programa „Subotnja kava u Galeriji“. Ovo je ujedno i posljednja prilika za sve one koji još uvijek nisu stigli pogledati izložbu koja je otvorena do nedjelje, 24. lipnja.

Za razliku od dosadašnjih vodstava, ovaj put kroz izložbu će vas provesti sama umjetnica, Ivona Vlašić uz ravnatelja Umjetničke galerije Dubrovnik, Marina Ivanovića. Ne propustite priliku saznati gdje i kako jedna od omiljenih dubrovačkih umjetnica pronalazi inspiraciju za svoje radove.

„Subotnja kava u Galeriji“ dio je bogatog programa Umjetničke galerije Dubrovnik kojom se još više želimo približiti našim sugrađanima i svim posjetiteljima grada Dubrovnika nudeći im drugačiji doživljaj jedne kulturne ustanove. Svaka nova izložba mogućnost je za proširenje i nadogradnju već tradicionalnog programa koji je dubrovačka publika prepoznala i izvrsno prihvatila.

Nakon stručnog vodstva, svi posjetitelji moći će se osvježiti kavom i sokovima i uživati ispijajući kavu na taraci s najljepšim pogledom na Grad.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *