SVAKI DAN JOJ NA RAČUN SJEDA 35.000 KUNA: Ova ljepotica ima samo 21 godinu i najplaćenija je ljubavnica na svijetu

134

Prekrasna ukrajinska manekenka Yana Orfeeva ima tek 21 godinu i već zarađuje 30.000 funti na tjedan, i to ne u modnoj industriji. Ona je, naime, plaćena ljubavnica saudijskoga princa, piše Daily Star. 

Uz fiksnu plaću dobiva i skupocjene poklone

Yana posljednje dvije godine živi na ovaj način, a pored činjenice da joj tako na račun sjeda 4000 funti (oko 35.000 kuna) dnevno, multimilijunaš svojoj ljubavnici rado poklanja i skupocjene automobile te luksuzna putovanja.

No, ovdje se velikodušnost saudijskoga princa ne zaustavlja – Yani je, i pored fiksne plaće, u nekoliko navrata poklonio goleme novčane iznose. Spominje se, naime, vrtoglavih 115.000 funti.

Ona je instagramska senzacija

Ova ljepotica iskoristila je sav taj novac da kupi luksuzne stanove u Kijevu i Moskvi. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao “dobru i lijepu”, ali i “razmaženu”.

Yana je instagramska senzacija. Na ovoj društvenoj mreži prati je više od 70.000 ljudi, a ondje svakodnevno dijeli detalje iz svojega života na visokoj nozi, ali se nerijetko pohvali i zavidnom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.

net.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *