Svjetska struka potvrdila: Klub Revelin je najbolji noćni klub u Hrvatskoj

42

Culture Club Revelin jedini je noćni klub iz cijele Hrvatske koji se našao na listi Top 100 najboljih klubova svijeta. Listu je objavila prestižna svjetska organizacija, International Nightlife Association. Ove godine Culture Club Revelin zauzeo je  45. mjesto i jedini je predstavnik Hrvatske na listi, time ovo priznanje ima još veći značaj za Dubrovnik, ali i za Hrvatsku.

Ove godine nominirano je 300 noćnih klubova iz 53 zemlje svijeta. Rezultati glasovanja publike i struke objavljeni su u kasnim večernjim satima, 13. studenog u gradu Bogota u Kolumbiji, gdje se održao šesti po redu kongres International Nightlife organizacije.

Glasovi publike donosili su  30% bodova, dok su od ostalih 70% bodova odlučivali stručnjaci. Nekoliko najvažnijih činjenica koje je struka razmatrala su popis izvođača, PR i marketing, VIP sekcija, kvaliteta usluge, nacionalna i međunarodna priznanja, akustične mogućnosti, ozvučenje, lokacija, uređenost interijera i slično.

Ovo je veliko priznanje za cijeli klub i Revelin Team koji sudjeluje u svakodnevnom brendiranju, razvoju i kreiranju programa, te  postizanju što boljih rezultata na svjetskoj glazbenoj sceni.

https://www.international-nightlife.com/en/congress-awards/100-world-s-best-clubs

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *