TATA JE TATA: Nažalost postoji jako puno obitelji koje su se našle u teškoj situaciji

284

U Facebook grupi ‘Tata je tata Dubrovnik’ jedan od Tata, Ivica Hajdić, objavio je post u kojemu je odlučio upoznati javnost s akcijama pomoći koje su organizirali te se zahvalio svima na podršci i donacijama, a njegov status prenosimo u cijelosti:

Dragi ljudi 
Nažalost postoji jako puno obitelji koje su se zbog objektivnih okolnosti našle u teškoj situaciji, a koje su najčešće uzrokovane bolesti unutar obitelj, i kojima pomažemo i ovih dana, nakon što kao uvijek provjerimo da se radi o teškoj, ali objektivno zdravoj potrebi za pomoći.
Tako smo i ovaj put upravo zahvaljujući vašim donacijama uputili pomoć na četiri različite adrese, onima kojima je pomoć zaista potrebna, odnosno onima koji su tražili našu ruku spasa.
Za jednu peteročlanu obitelj sa jednim članom s posebnim potrebama, kupili smo higijenske potrepštine kako bi smo im makar malo olakšali velike troškove.
Financijski smo pomogli platiti određeni iznos za potrebe lječenja jednog malog heroja sa više zdrastvenih problema. Ova obitelji, koja zaslužuje svu sreću svijeta je zaista u teškoj socijalno-ekonomskoj situaciji tako da smo odmah reagirali. Konkretno lječenje je izvan Dubrovnika i traje duži period.
Za jednu peteročlanu obitelj koji su podstanari i zaista u jako teškoj situaciji, za potrebe lječenja najmlađeg djeteta ( troškovi putovanja do fizijatra na udaljenu destinaciju) uplatili smo isto tako određeni iznos, kako bi ovaj naš hrabri mali lav što prije mogao hodati.
Četveročlanoj sa djetetom s posebnim potrebama u vrlo kompleksnoj i teškoj situaciji, uplatili smo određeni iznos za kupnju hrane i higijenskih potrepština za djecu.
Ovim putem zahvaljujemo se jednom Josipu članu Tata, ali prije svega plemenitom čovjeku, koji i individualno pomaže nekim od ovih obitelji u potrebi već duži period, ali i svima vama pojedinačno koji samoinicijativno i od srca pomažete ovim obiteljima koji nas trebaju. Hvala vam od srca dragi ljudi svima vama u grupi, na svakoj donaciji ali i svim porukama podrške koje nam upućujete i šaljete.
Ovih dana očekuju nas nove akcije na našem dubrovačkom području. Kao uvijek pomagati ćemo obitelji s djecom u teškoj socijalno-ekonomskom stanju.
Hvala vam ljudi, vi ste naša snaga, poticaj i nada u bolje sutra.”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *