Terezina Orlić kandidatkinja za županicu DDS-a? Baraku posjetila i Ksenija Musa

1441

Pero Vićan vraća se na političku scenu kao kandidat DDS-a na predstojećim lokalnim izborima. Kako saznajemo u poznatu baraku dolaze mnogi na razgovore zbog mjesta na listi. Jedna od osoba koje su razgovarale s Vićanom o možebitnom političkom angažmanu kroz DDS je i Ksenija Musa, donedavna predsjednica Domovinskog pokreta u Dubrovniku.

Podsjetimo, Musa koja je jučer bila kod Vićana na razgovoru, dala je neopozivu ostavku na na sve funkcije, onu predsjednice ogranka Domovinskog pokreta grada Dubrovnika i dopredsjednice podružnice DP Dubrovačko-neretvanske županije, kao i na svoje osobno članstvo u stranci.

Ksenija Musa

Tom prilikom je kazala kako je, citiramo:  “Stranka Domovinski pokret napustila u svakodnevnom praktičnom političkom djelovanju javno plasiran domoljubni svjetonazor po uzoru na Starčevića, Radića i Tuđmana i nepristranu antikorupcijsku politiku te također potvrđujem navode saborskih zastupnika Karoline Vidović Krišto i dr Milana Vrkljana da je političko djelovanje vrha stranke značajno odstupilo od desnog centra i sve više prelazi u politiku lijevog centra u praksi kao posljedica novih značajnih kadrovskih promjena”.

Poslali smo upit i Kseniji Musi i Peru Vićanu, ali odgovor na pitanje je li se Musa pronašla u redovima DDS-a ili će biti jedna od kandidata za listu za GV, nismo uspjeli dobiti.

Isto tako, kako se po Dubrovniku već duže vrijeme priča, Terezina Orlić bit će Vićanova uzdanica za županicu Dubrovačko-neretvanske županije. Podsjetimo, Orlić je na prošlim izborima 2017. bila kandidatkinja za gradonačelnicu Dubrovnika.

Vićan nam je u kratkom telefonskom razgovoru rekao kako možemo špekulirati, ali da neće potvrditi nijednu od tih informacija, nego će  izbor DDS-a za kandidatkinju ili kandidata za župana otkriti 3. ožujka. Tko su kandidati na listi za GV, DDS će otkriti tek kasnije.

Jesmo li bili u pravu i imamo li točne informacije, otkrit ćemo dakle, za koji dan.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *