TJEDNA PONUDA POSLOVA: Evo koji se poslovi nude u našoj županiji

738

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Attento d.o.o. zapošljava projektanta arhitekta (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 22.5. Potrebno je poznavanje turskog jezika i spremnost na terenski rad. Traži se visoka stručna sprema i napedno poznavanje Autocada. Više na linku.

Klarisa d.o.o. zapošljava voditelja prodaje u suvenirnici (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.5. Traži se osoba odgovorna za svakodnevno poslovanje, kontrolu troškova i osiguravanje zadovoljstva gostiju. Posao obuhvaća i upravljanje rasporedom rada u skladu s proračunom. Provjerite detalje ovdje.

Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković traži medicinsku sestru/ tehničara u Metkoviću. Prijaviti se možete do 18.5. Uvjeti su srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru/tehničara i odobrenje za samostalni rad. Detalje pronađite na linku.

Tifon Labirint d.o.o. traži kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje putem linka.

Alterm zapošljava servisera klimatizacije i rashladnih sustava (m/ž). Lokacija rada je Metković, a prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća servisiranje klimatizacijskih sustava i uređaja te rashladnih sustava. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

Dida Trade d.o.o. traži konobara (m/ž). Lokacija rada je Slano, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Provjerite detalje ovdje.

Ariston GT d.o.o. zapošljava konobara (m/ž), šankista / barmena (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž), pekara bureka i pizze (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijaviti se možete najkasnije do 18.5. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Metropolis d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.5. Potrebna je minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Unis Telecom d.o.o. zapošljava tehničara/ montažera za radove na visini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 19.5. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima te specijalistička obuka za rad na visini. Poslodavac nudi zasnivanje ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Stari ribar, obrt, zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Lovište, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu i pol. Poslodavac pruža smještaj. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *