TJEDNA PONUDA POSLOVA – EVO TKO SVE ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

1457

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Jamar traži konobare/ šankere (m/ž) za sezonski rad. Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 17.3. Obvezno je poznavanje engleskog jezika i minimalno trogodišnje iskustvo rada na navedenim pozicijama. Od radnika/ ica očekuje se ljubaznost, pristojnost, urednost i organiziranost. Poslodavac nudi samački smještaj, novce po dogovoru i mogućnosti razvoja. Aplicirajte.

Golemac voće i povrće, obrt, zapošljava pomoćnog radnika u poljoprivredi (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 18.3. Uvjet je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije obvezno. Provjerite više na linku.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Kalvados traži pomoćnog radnika za poslove montaže namještaja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.3. Posao zahtjeva poznavanje poslova montaže, iako isto nije uvjet. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja. Provjerite detalje ovdje.

Rentals Dubrovnik d.o.o. u potrazi je za turističkim vodičima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovik, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Potrebne su osobe za vođenje grupnih i privatnih tura na engleskom jeziku. Iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Laguna Novigrad d.d. traži suradnika gastro materijalnog poslovanja (m/ž) u Orebiću. Aplicirati možete najkasnije do 24.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se računalna pismenost. Posao obuhvaća odgovornost za materijalno i financijsko praćenje hrane, pića, trgovačke i komisione robe, ambalaže i potrošačkog materijala, dnevno preuzimanje potreba odjela i slično. Provjerite više ovdje.

TAB Architecture d.o.o. traži projektanta suradnika (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije s 2.4. Poželjno je radno iskustvo te poznavanje rada u BIM-u. Od kandidata se očekuju diplomirani arhitekti/ ce. Više na linku.

Ledo plus d.o.o. zapošljava dostavljača u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 6.4. Od kandidata/ kinja očekuje se srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Građa d.d. zapošljava voditelja skladišta (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a aplicirati možete do 19.3. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *