TJEDNA PONUDA POSLOVA: Zapošljavaju Valamar Riviera, Nautika, Pepco Croatia, Jet2.com Limited…

641

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Nautika d.o.o. zapošljava na pozicijama Barmen (m/ž), Samostalni konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž), Pomoćni radnik u kuhinju (m/ž) i Pomoćni radnik u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 21.06.2023. Poslodavac nudi atraktivna primanja, osiguran smještaj i odlične uvjete rada. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Metković. U opisu posla nalazi se primanje uplata i izdavanje listića, isplata dobitaka igračima, preuzimanje dotacija i održavanje zaliha potrošnog materijala. Možete se prijaviti do 06.07.2023. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž) u Zadru. Traže se kandidati koji se odlično snalaze pri usluživanju kupaca. Poslodavac nudi naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se do 20.06.2023. putem linka.

Dulist d.o.o. zapošljava Novinara (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 26.06.2023. putem linka.

AKIDS HR d.o.o. traži Poslovođu (m/ž). Poslodavac nudi mjesečnu varijabilnu stimulaciju, naknadu za topli obrok i prijevoz te jubilarne nagrade. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 30.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Rok za prijavu je 01.07.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na pozicijama Dispečer (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji su fleksibilni i skloni timskom radu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Traži se vozač za rad na kamionu B i/ili C kategorije. Poželjno je prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničko-prodajnog predstavnika za regiju Dalmacije (m/ž). Posao se obavlja na području cijele regije Dalmacije. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno, službeni automobil i individualno usavršavanje. Možete se prijaviti do 26.06.2023. putem brze prijave.

Za dodatnu ponudu poslova posjetite posao.hr. i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *