“TKO IH ŠTITI? Duže vremena upozoravamo na taksiste iz BiH koji u Dubrovniku rade na crno!”

2185

-Upozoravali smo godinama nadležne institucije i inspektorat na ilegalne taksiste u gradu, nitko nije reagirao! Dolaze iz BiH, rade na crno, kradu nam goste! Rade i na graničnim prijelazima i ukrcavaju tamo goste, na primjer ispred  Luke Dubrovnik pred očima policije! Pored hrvatskih branitelja koji taksiraju kako bi prehranili obitelji, nama vožnje kradu strani državljani! Jesmo li se za ovo borili?, ogorčeni su dubrovački taksisti.

Naime, sinoć je netko ipak prijavio ilegalne taksiste i policija je oko 23 sata izašla na teren. Uhitili su ih, a između ostalog, kako neslužbeno saznajemo “taksisti” nisu imali ni ispravne aparate za gašenje požara.

-Pitamo se tko ih štiti? Tko stoji iza ovih ljudi, mi već duže vrijeme upozoravamo na njih! Prelila nam se čaša, dodavaju dvojica dubrovačkih taksista, koji žele ostati anonimni.

Kako nam kažu, ovi ljudi blate svaki pogled na grad. Ukrcavaju ih nonšalantno na Pilama, svakodnevno, bez ikakvih dozvola za rad.

-Voze halavih, crnih noga, u šorcevima. Njima su cijene: 90 kuna Boninovo, 250 kuna President! Ljuti smo na nadležne koji nisu učinili apsolutno ništa po ovome pitanju!

Poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj i Gradu Dubrovnik vezano uz ovaj slučaj, ali odgovor još nismo dobili.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *