“TKO RANO RANI IMA ŠANSU” Akcija za opremanje senzorne sobe i kupnju neurofeedback aparata za dubrovačku bolnicu

209

“Nakon toliko godina u OB Dubrovnik cemo imati Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i program rane intervencije! Sve će to biti na uputnicu i sve će biti dostupno djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele naše županije!
Nažalost, sve više i više je djece sa senzornim i senzomotoričkim poteškoćama. A sve je i više djece sa poremećajima pažnje i koncentracije, ADHD-om i sličnim poremećajima. A za to itekako vrijedi neurofeedback aparat koji pomoću moždanih valova, pomaže kako naučiti djecu samoregulaciji i umanjiti posljedice poremećaja. Nadam se da vas barem 70% nema pojma o čemu govorim jer znači da su vam djeca zdrava! 
Vrhunska senzorna soba košta skoro 470.000kn, a neurofeedback aparat skoro 90.000kn!
Nakon toliko godina čekanja, ništa manje od vrhunski naša djeca ne zaslužuju. I da terapije ne moraju odrađivati u Zagrebu. 
Jasno vam je koliko moramo zapeti da se ta sredstva skupe!
Zato pošaljite poslodavcima, podijelite svim prijateljima i neprijateljima, susjedama bez fejsa, onima koji nisu u grupi…”, napisala je na svom Facebook profilu Dita Lipanović, jedna od administratorica Facebook grupe Mame iz Dubrovnika i okolice, grupe žena koje su pokrenule ovu hvalevrijednu akciju.

Svi za senzornu sobu i neurofeedback za dubrovačku bolnicu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *