TOLIĆ, ŽUNEC I VALENTIĆ: Nalaz vještaka demantira gradonačelnika, podižemo kaznenu prijavu!

324

Nakon prozivanja iz gradske uprave, o čemu možete pročitati ovdje, na naš redakcijski mail stiglo je priopćenje za javnost koje potpisuju Roko Tolić, Srećko Žunec i Iris Valentić, a koje prenosimo u cijelosti:

  1. Dana 24. veljače 2020. g. Gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima vlastoručno je metrom ustvrdio da smo mi, investitori Roko Tolić, Srećko Žunec i Iris Valentić, ½ metra ušli u javnu cestu (Put Kardinala Stepinca). Nakon tog performansa, popraćenog klevetama i prijetnjama reagirali smo i obavijestili javnost da smo u svemu postupali u skladu sa pravomoćnom i važećom projektnom dokumentacijom.

  2. Dana 26. veljače 2020. g. Grad Dubrovnik izdao je priopćenje prema kojem je „Nedvojbeno utvrđeno da su investitori Tolić, Žunec i Valentić ušli u koridor ceste“.

  3. Međutim istog dana, mi investitori, dobili smo Nalaz vještačenja stalnog sudskog vještaka za geodeziju (u prilogu) kojim se potvrđuje da je naš objekt izgrađen u skladu s građevinskom dozvolom i projektnom dokumentacijom. Štoviše sudski vještak je očevidom na terenu i izmjerom utvrdio da se izgrađeni budući nogostup nalazi u našoj građevinskoj čestici.

  4. Dakle, nalaz sudskog vještaka je potpuno demantirao nestručna mjerenja i paušalno iznesene tvrdnje Gradonačelnika, što će biti predmet kaznene prijave i postupka radi naknade štete.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *