TRAŽITE POSAO? Evo tko sve zapošljava u našoj županiji!

550

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

 

SUPER TOURS zapošljava na poziciji Referent prodaje u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se rad na određeno i poslovno prijenosno računalo. U opis posla spada pismena i usmena komunikacija s partnerima i klijentima.  Za ovu poziciju kandidat treba imati izvrsno vladanje španjolskim i engleskim jezikom. Potrebno je također minimalno dvije godine radnog iskustva.Prijavite se na link do 10.12.2023.

 

TIME traži osobu na poziciji Konobar (m/ž).  Mjesto rada je Mokošica. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu . Radno iskustvo nije važno. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 15.01.2024.

 

NIKOLAC, D.O.O. zapošljava na poziciji Pekar (m/ž). Mjesto rada je Šarić Struga. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada rad u proizvodnji na pripremi i slaganje pekarskih proizvoda.  Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu . Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 31.12.2023.

 

DUBROVAČKA TELEVIZIJA d.o.o. traži osobu na poziciji Video snimatelj (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu SSS, vozačku dozvolu B kategorije i znanje snimanja video kamerom (FULL HD). Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 15.12.2023.

 

SECURITAS HRVATSKA zapošljava na poziciji Djelatnik za prihvat i pripremu putnika u zračnoj luci (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.  Nude se mogućnost stjecanja licence za čuvara/zaštitara i stimulativna financijska primanja. U opis posla ulazi  fokus na sprječavanje rizika i predviđanje potencijalnih prijetnji. Idealan kandidat ljubazna i savjesna osoba koja poznaje engleski jezik.Prijavite se na link do 31.12.2023.

 

SMART SOLUTIONS d.o.o. traži osobu na poziciji  Pomoćni instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.  Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi pomoć pri montiraži centralnog i električnog grijanja. Traži se kandidat s minimalno završenom trogodišnjom srednjom školom koji je zainteresiran za rad i spreman je učiti. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 30.12.2023.

 

SUNSAIL ADRIATIC zapošljava na poziciji Tehničaru čarter bazi (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.Glavne dužnosti bit će usmjerene na rad na plovilima. Kandidat za ovu poziciju treba imati iskustvo održavanja dizelskih motora i 2- i 4-taktnih vanbrodskih motora. Prijaviti se možete na link do 22.12.2023.

 

PERAK AUTO D.O.O. traži osobu na poziciji Automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac omogućava radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi popravak vozila u skladu s pravilima struke i tehničkim specifikacija vozila. Kandidat treba imati  završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

 

MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati srednju školu od 3 godine.Prijaviti se možete na link do 23.12.2023.

 

HP – HRVATSKA POŠTA D.D. traži osobu na poziciji Operater poštar (m/ž). Mjesto rada je Šipanska Luka. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada pružanje poštanskih, financijskih i ostalih usluga korisnicima. Radno mjesto uključuje rad i na otoku Koločepu. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete na link do 20.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *