TZ Grada Dubrovnika predstavila Dubrovački zimski festival u Ljubljani i Zagrebu

248

Proteklog vikenda Turistička zajednica grada Dubrovnika predstavila je ovogodišnji, peti po redu Dubrovački zimski festival u Ljubljani i Zagrebu. Promocija Dubrovačkog zimskog festivala, koji se u organizaciji Grada Dubrovnika, Dubrovačkih Ljetnih Igara i Turističke zajednice grada Dubrovnika održava već petu godinu zaredom, održala se u petak, 16. studenog u Ljubljani, na Cankarjevom Nabrežju i u subotu, 17. studenog na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Uz nastup klape Kaše i tradicionalnu dubrovačku kolendu te prikle, arancine i bruštulane mjendule informatori Turističke zajednice grada Dubrovnika dijelili su letke s programom Dubrovačkog zimskog festivala i tekst Dubrovačke kolende za sve posjetitelje koji su rado zapjevali s Klapom Kaše.

Turistička zajednica grada Dubrovnika u okviru svojih prezentacija u Ljubljani i Zagrebu ugostila je Udrugu Agroturizam Konavle, koja je predstavila svoj tradicionalni program Mirisi Božića u Konavlima uz konavosko vino i pršut.Proteklog vikenda Turistička zajednica grada Dubrovnika predstavila je ovogodišnji, peti po redu Dubrovački zimski festival u Ljubljani i Zagrebu. 


Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika te Dubrovačke ljetne igre, zajedno s kulturnim ustanovama i javnim poduzećima za jubilarni, peti Dubrovački zimski festival pripremili su šaroliki kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program za sve uzraste i sve posjetitelje.
Tradicionalno, na radost najmlađih, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika održat će se humanitarni Torta party 8. prosinca te Božićna bajka 16. prosinca, kada će biti podijeljeno više od tisuću poklona. Prvi dan Nove godine Turistička zajednica grada Dubrovnika u podne na Stradunu organizira tradicionalni Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra uz kamenice, pjenušac i zvuke najpoznatijih opernih arija.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *