U Dubrovnik stigla GERnetic – linija proizvoda, za kojom žene lude!

457

U Dubrovnik je stigla Draženka Pleško, mr.ing.asc.,voditeljica O Zone Centra iz Zagreba. Draženka je ujedno predstavnica GERnetic kozmetike. Njihovi laboratoriji nalaze se u Francuskoj i koriste izvrsnu ekološku sredinu koja je idealna za stvaranje nove linije za njegu kože koja je osmišljena da se odnosi na anatomiju i fiziologiju kože i tijela. GERnetic je rođen izazivajući pravu revoluciju u svijetu zdravlja i ljepote.

Gospođo Draženka, kao uvod u priču, recite nam par riječi o samom brandu?

 
GERnetic je francuski brand koji obuhvaća medicinsku kozmetiku, dermatološki ispitanu. Osnivač branda je Dr. Laporte koji je na početku radio na odjelu za opekline gdje je ustanovio da su se najbolje oporavljale osobe koje bi kao njegu dobivale savršeni koktel od morskih biljaka i plodova koji su danas i sastojci naših proizvoda.  
 
Možete nam reći otkad se bavite ovim poslom i što Vas je privuklo GERneticu?
 
Općenito se bavim ovim poslom od 1994, a GERneticom od 2015. Privuklo me to što je sve 100% prirodna kozmetika koja ima znanstvene dokaze o uspjehu svud u svijetu. Singerijski prilaze svakom problemu kože lica ili tijela i definitivno sam zadovoljna svojim izborom.
 
Naveli ste gore da su to morske biljke i morski plodovi, koji?
 
Koristimo samo birane proizvode, isključivo organski uzgajane biljke i morske alge uzgajane na dubinama mora koje imaju drugu pH vrijednost. Takav koktel daje najbolje rezultate!
 
Čitala sam da vaša linija proizvoda ima i tretman za grudi koji neaparativan, za kojim lude žene diljem svijeta?
 
Lude itekako. Tretaman za grudi je top tretman u liniji. Imamo liniju za tijelo, grudi i lice. 
Liniju za grudi posebno izdvajamo zato što je to posebno rađeno ispitivanje. Uzete su razne biopsije zdravih i bolesnih žena i utvrđena je savršena kombinacija za grudi. Koristimo 3 proizvoda Seino tonic, Endo special i Macro 2000 kremu za grudi. Macro kremu preporučujemo svakoj ženi, pogotovo onima koje imaju problema sa hormonima, štitnjačom, PMS-om. Najbolja stvar kod tretmana je što su rezultati odma vidljivi. Prije mjerimo klijenticu, zatim nakon korištenja 3 proizvoda koje sam prije navela i jednom maskom, odradimo ponovo mjerenje i rezultati su već vidljivi. Jučer smo ovdje imali par klijentica koje su imale razliku od 2-4 cm prije i poslije tretmana.
 
Kakav rezultat!  Koliko sam čitala, nije da je tretman samo za povećanje, već i smanjuje, odnosno ušvršćuje?
 
Tako je. Kozmetika je inteligentna i ona točno prepozna što tijelu treba. Velike smanji, male poveća, labave podigne. Prije tretmana s klijenticom se obavi konzultacija u kojem stranka iznese svoj problem i mi se ravnamo prema njenim željama. Uz sve to, što dobijete savršene grudi o kakvima ste sanjali, ovaj tretman radi i hormonsku ravnotežu. 
 
Spoji se ugodno s korisnim, izvrsno. Navedite mi molim Vas što se još nalazi u kolekciji za tijelo?
 
Izdvojila bi kremu Adipo Gasta koju mi nazivamo magičnom kremom za mršavljenje. Sastoji se od svih kvalitetnih proizvoda bršljan, breza, bob, morske trave. Dugoročnim korištenjem od neka 3 mjeseca, garantiramo da će ta krema smanjiti želju za slatkim, a nakon 6 mjeseci se smanjuje želja za životinjskim proizvodima. Mi je zovemo magičnom kremom jer kad je počnete koristiti svaki dan će te primjećivati da nemate trbuh. Kombinira se s tretmanima u salonu, a može se koristiti i kao kućna njega.
 
U Karlik centru možete isprobati i liniju za lice, koja uspješno rješava dermatitis, akne, hiperpigmentacijske mrlje i ostale probleme na koži.
 
Koje ćemo od tih proizvoda moći kupiti u Karlik centru?
 
Karlik centar je jedini certificirani GERnetic centar u županiji i moći ćete kupit sve proizvode iz naše linije. Voditeljica Karlika, Marija Šuško- Karlić će s Vama odraditi razgovor i preporučit koji je tretman pravi za Vas i koja je kućna njega najbolja.

Sve novosti možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici  Karlik High Care centar Dubrovnik,Karlik i instagrama ili www.karlik-ragusa.hr  Ili ih možete  posjetiti na adresiKralja Tomislava 7 (Doc 1.kat).

Kontakt brojevi : 091 211 77 22, 020/550 022

PROMO

Rea Lucia Žuvela

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *