U Dubrovnik stiže elita estetske medicine!

389

Po mnogima najljepši mediteranski grad, Dubrovnik i ove će godine ugostiti “najljepši regionalni kongres”-  TAMC.

TAMC kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević koji na svjetskoj mapi estetskih kongresa stoji rame uz rame s poznatim IMCAS-om u Parizu, AMWC-om u Monaku ili FACE kongresom u Londonu opet nam u Hrvatsku donosi najnovija svjetska dostignuća estetske medicine.

Nije slučajno da je upravo Dubrovnik odabran kao mjesto na kojem će se održati kongres posvećen ljepoti. Ljepota Dubrovnika nešto je što oduvijek inspirira ljude diljem svijeta, pa tako i liječnike estetske medicine, mnogi od kojih mu se rado vraćaju već petu godinu za redom. Svakako treba istaknuti i utjecaj ovog važnog kongresa na turističke rezultate Dubrovnika, posebno u ovom dijelu podsezone, a velik broj sudionika pohvalio se i kako se u Dubrovnik vraćaju i privatno, na svoj godišnji odmor.

Jubilarno peto izdanje TAMC kongresa, održat će se u dubrovačkom hotelu Palace, od 6. – 8. listopada, a budući da se kongres u ovih pet godina isprofilirao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine, očekuje nas uistinu senzacionalan program.

 

Brojke kojima se ovaj kongres može pohvaliti impozantne su.  S gotovo 700 sudionika iz 40 zemalja i više od 30 partnera,  TAMC se prometnuo u pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski liječnici i kirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije,  Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske,  Grčke, Egipta, Libanona, Indije  i Nizozemske. Iz  Hrvatske i Srbije očekuje se oko 200 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine, ali i stomatologa.

Predavači, kojih će biti više od 50 liječnički su “crème de la crème”, ako pričamo o dostignućima u području estetske medicine.  Neki od njih, kao primjerice Tapan Patel i Tatjana Pavičić (ujedno i predsjednik, odnosno potpredsjednica  znanstvenog odbora TAMC-a) ali i Jonathan Sykes, Koen de Boulle, Jani van Loghem, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank, najveće su zvijezde estetske medicine i kirurgije na svijetu. Njihova predavanja i iskustva koja će podijeliti sa sudionicima kongresa, nešto je što se uistinu ne propušta.

 

Osim predavanja, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, lasere za lice, lifestyle i longevity session , ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici. Za sve estetske kirurge održat će se i veliki kirurški session.

Sve navedeno najbolji je dokaz kako kongres TAMC postaje jedna od go – to destinacija za estetske liječnike iz cijelog svijeta.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *