U DUBROVNIK STIŽU GLUMCI NEKADAŠNJE SLAVNE “AUDICIJE” S KOMEDIJOM “ERO S OVOGA SVIJETA”

491

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne “Audicije” o monologu ili recitaciji tužne priče o “Keruši i njenih sedam malih kučića” il one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”.

Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih “Audicija”, koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza.

O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You-tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.

Premijerno, 22. ožujka, Željko Ninčić u Dubrovnik stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije,  s najnovijom predstavom “Ero sa ovoga svijeta”.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

“Ero sa ovoga svijeta” urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

Predstavu “Ero s ovoga svijeta” možete pogledati 22. ožujka u dvorani “Kino Sloboda” u Luži s početkom u 19:30 sati.

Ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupitit na blagajni kina Slobode,  te online u sustavu www.croatia-tickets.hr

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *