U Dubrovniku boravi grupa Younique iz SAD-a

1437

”Peline su jutros bile prepune smijeha, novih prijateljstava i naravno košarke. Ovih dana u Dubrovniku boravi grupa Younique iz SAD-a. Jedna od njihovih želja je bila i odigrati košarkašku utakmicu na jednom od najljepših košarkaških igrališta na svijetu, a u tome su i pomogli naši igrači Oleksandr Belikov i Petar Dubelj.

Naša priča s Youniqueom je krenula kao i mnoge druge – sasvim spontano i kroz ljubav prema košarci. Kao što naši navijači znaju, Oleksandr je u KK Dubrovnik pristigao u trenutku kada je sa svojom obitelji ostao bez mogućnosti povratka u Ukrajinu te bez angažmana u klubu „Prometey“ koji je zbog rata prestao s djelovanjem. S druge strane, kompanija Younique je izrazila želju da pomogne ljudima iz Ukrajine iz područja zahvaćenih ratom i tu je počela ova lijepa priča koja je rezultirala donacijom našem klubu od strane Youniquea.

KK Dubrovnik se od srca zahvaljuje agenciji Destinations iz SAD-a te Intours DMC na inicijativi i grupi Younique na podršci našim igračima i našem klubu!

Prelistajte fotogaleriju i pogledajte kako smo zabasketali na najljepšem igralištu na svijetu.”, napisali su iz KK Dubrovnik na svom Instagram profilu.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *