U Dubrovniku seminar Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU i ministarska konferencija na temu kohezijske politike i strukturnih reformi

162

Dubrovačko-neretvanska županija s Odborom regija EU organizira u ponedjeljak 4. ožujka u Hotelu Palace u Dubrovniku seminar Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU (COTER) ”Upotreba instrumenata kohezijske politike za rješavanje nedostatka ulaganja u europskim regijama”.
Na seminaru će među ostalim govoriti ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Gabrijela Žalac, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i predsjednica povjerenstva COTER Isabelle Boudineau.
Dan nakon, u utorak 5.ožujka također u hotelu Palace u Dubrovniku ožujka održat će se ministarska konferencija ”Kohezijska politika i strukturne reforme nakon 2020.” na kojoj će uvodni govor održati i župan Nikola Dobroslavić. Na konferenciji će biti i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Republike Hrvatske Gabrijela Žalac, Povjerenica Europske komisije za regionalnu politiku Corina Cretu te drugi visoki predstavnici EU.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *