U ovoj godini Županija u škole u Veloj Luci ulaže više od pola milijuna kuna

122

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo posjetili su Osnovnu školu Vela Luka i Srednju školu Vela Luka.

U ovoj godini u Srednjoj školi završena je sanacija krova-ulaganje vrijedno 483 tisuće kuna. Prilikom obilaska i sastanka s ravnateljicom Ofelijom Dragojević, istaknuto je kako Županija kontinuirano ulaže u sve škole kojima je osnivač.

Za potrebe Osnovne škole Vela Luka radi se dokumentacija za projekt uređenja potkrovlja što bi uvelike pomoglo realizaciji jednosmjenske nastave u ovoj školi. Županija je za mavedenu dokumentaciju financirala u iznosu od 150 tisuća kuna.

Dodajmo i kako se u ovoj godini za investicijska ulaganja i projekte osnovnih i srednjih škola na otoku Korčuli izdvaja iznos veći od 1,5 milijun kuna. Navedena ulaganja za područje cijele Dubrovačko-neretvanske županije iznose više od 8,5 milijuna kuna.

U obilasku, škola u Veloj Luci, uz župana Dobroslavića i zamjenika Cebala bili su i načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić, privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović te pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *