U POTRAZI STE ZA POSLOM? Evo tko zapošljava u našoj županiji

612

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Gi Group zapošljava direktora veleprodajnog centra (m/ž) / Store Manager (m/f). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 9.8. Potrebno je najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u području veleprodaje/prodaje/trgovine i/ili HoReCa segmentu, poznavanje potreba HoReCa kupaca, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno poznavanje MS Office paketa te iznimne komunikacijske i organizacijske vještine. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje u kojem njeguje timski rad, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te siguran posao u međunarodnoj tvrtki. Prijavite se.

Hoteli Cavtat d.d. zapošljava kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijave su otvorene do 8.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost zajedničkog smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Villa Dubrovnik d.d. traži radnika u tehničkoj službi (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 6.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

Barbir Bau Service d.o.o. zapošljava montera građevinskih skela (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.8. Traže se radnici sa iskustvom, a uvjet je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Poslodavac osigurava samački smještaj i rad na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Alfaplan građenje d.o.o. zapošljava rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Ink-Kuzman d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme i osigurava smještaj. Detalje potražite ovdje.

Limmont zapošljava strojarskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave se zaprimaju do popunjavanja. Posao obuhvaća koordinaciju i praćenje gradilišta, uzimanje mjera i kontrolu provedbe istih te komunikaciju s investitorima i djelatnicima. Potrebna je minimalno viša stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Detalje provjerite ovdje.

Body Balance gym d.o.o. zapošljava kondicijskog trenera, fitness trenera (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva vođenje individualnih i grupnih treninga, dijagnostiku sportaša i rekreativaca, rad sa sportskim klubovima. Provjerite više ovdje.

Matić Comercce II traži vozača teretnog vozila s prikolicom (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 15.8. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B, C i E i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Riba-Mljet d.o.o. zapošljava radnika na uzgajalištu ribe (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a prijave su otvorene do 10.8. Posao obuhvaća hranjenje ribe, izlovljavanje ribe, pripremanje ribe za dostavu, dostava ribe, održavanje ugajališta i slično. Radno iskustvo nije potrebno. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *