U POTRAZI STE ZA POSLOM? ZAPOŠLJAVAJU DUBROVAČKA TV, PRIMA, VALAMAR, RENTALS DUBROVNIK…

1198

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

GlobTech Solutions d.o.o. zapošljava na pozicijama SketcUp crtač (m/ž), revit crtač (m/ž), ArchiCAD crtač (m/ž), 3D dizajner (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete najkasnije do 9.4. Poslodavac nudi mogućnosti stalnog radnog odnosa, honorarnog posla ili rada preko student servisa. Osigurana su stimulativna primanja i bonusi. Provjerite uvjete i prijavite se.

Prima namještaj traži dostavljača – montera (m/ž) za rad u Opuzenu. Prijaviti se možete najkasnije do 26.3. Posao obuhvaća sortiranje namještaja po kupcima, pripremu namještaja za dostavu i montažu, utovar i istovar namještaja u dostavno vozilo, dostavljanje robe kupcima na kućnu adresu i slično. Potrebno je iskustvo rada na poslovima dostave i montaže te spremnost na timski rad. Od kandidata se očekuju i pozitivan stav, komunikativnost i stjecanje novih znanja. Više na linku.

Ljekarna Jasminka Mišković traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Dubrovačka televizija d.o.o. zapošljava novinara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 26.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se spremnost na timski rad. Poslodavac pruža mogućnost organiziranja smještaja. Više na linku.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Stefani, obrt, zapošljava montere suhe gradnje (m/ž). Lokacija rada je Blato, a prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od dvije godine. Osiguran je smještaj. Više na linku.

Sunsail Adriatic d.o.o. zapošljava na poziciji flotilla technician (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Rentals Dubrovnik d.o.o. u potrazi je za turističkim vodičima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovik, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Potrebne su osobe za vođenje grupnih i privatnih tura na engleskom jeziku. Iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Laguna Novigrad d.d. traži suradnika gastro materijalnog poslovanja (m/ž) u Orebiću. Aplicirati možete najkasnije do 24.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se računalna pismenost. Posao obuhvaća odgovornost za materijalno i financijsko praćenje hrane, pića, trgovačke i komisione robe, ambalaže i potrošačkog materijala, dnevno preuzimanje potreba odjela i slično. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *