U Zatonu sagradila vilu s bedemima za 30 milijuna kuna

77

Slavica Ecclestone (59) prije tri godine je u Malom Zatonu kupila zemljište tik do mora za koje je, šuška se, iskeširala 2,5 milijuna eura (oko 19 milijuna kuna). Novom nekretninom navodno se počastila za svoj 57. rođendan.

Nisam se dugo čuo sa Slavicom, ali znam da je ona tu kuću kupila jer je dugo željela nekretninu u Hrvatskoj. Htjela je imati kuću oko Dubrovnika, da nije baš u gradu, kako bi izbjegla gužvu – kaže Slavičin prijatelj Zlatko Mateša (68). 

Starinsku kamenu kuću koja se nalazila na čestici odmah je dala srušiti. Građevinski radovi na novoj vili traju od 2016., pa se gradilo čak i u jeku turističke sezone, a susjedi su se prošlog ljeta žalili na prašinu i buku. 

No bogatašica je, kako doznajemo, jesenas stigla na svoje gradilište te vrlo brzo izgladila nesuglasice s nezadovoljnim sumještanima koji su gospođu Ecclestone svega nekoliko mjeseci ranije optuživali da im tjera turiste iz Zatona zbog bučnih radova na ljetnikovcu.  Na mjestu stare kamene kuće niknula je vila od najmanje 550 četvornih metara. Za gradnju takve “vikendice”, prema riječima građevinara, potrebno je uložiti minimalno 550.000 eura (oko četiri milijuna kuna). 

Cijeli tekst i fotografije pogledajte na 24sata.hr

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *