Udruga “Bog pravda poštenje” organizira hvalevrijednu humanitarnu akciju za Covid odjel

197
Priopćenje Udruga “Bog pravda poštenje” prenosimo u cijelosti:
Udruga “BOG PRAVDA POŠTENJE”, koju je naša Ana Obradović Skračić osnovala, pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju za Covid odjel u Općoj bolnici Dubrovnik. Koristim ovu priliku da vas pozovemo i da zajedno damo svoj doprinos. Kako je sve u životu razmjena energija, ja smatram da na ovaj način činimo veliki iskorak, kako za sebe tako i za druge. Na ovaj način, ja ću dati kroz energetski Kundalini sat, u prostoru kojeg su mi nesebično ustupili Dubijoga studio, Dream Body Dubrovnik  i Elixir Vitae Studio. Vi koji ste zadovoljni iskustvom ćete dati koliko osjetite, u kutiju koja će biti u studiju. I tako ćemo svi jednu lijepu energiju pretočiti do onih kojima je to trenutno najpotrebnije.
Kundalini joga je joga iskustva i svjesnosti te je svatko doživljava na svoj način. Bez obzira na dob, spol, fizičku građu i kondiciju, svi ste dobrodošli.
Tema sata će biti prikladan situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, raditi ćemo na imunitetu i meditaciji za iscjeljenje.
Sat traje oko 75 minuta, odjenite se udobno. Možete ponijeti sa sobom dekicu, da se pokrijte dok budete u relaksaciju i svoju prostirku ako imate. Ako nemate osigurati ćemo je mi. Mjesta su ograničena zbog epidemioloških mjera ,stoga  rezervirajte svoje mjesto na broja 0917655894 (Ana ) ili u inbox studia.
Kada?
11.11.21 u 11:11  sati
Dubijoga studio
11.11.21  u 19.15  sati
Dream Body Dubrovnik
16.11.21  u 16:30
Elixir Vitae Studio
Zašto?
Dobra zabava i razmjena energije

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *