ULICAMA NAŠEG GRADA OVOG TJEDNA Bogat zabavno – glazbeni program

416

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, a u okviru programa Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, zabavni program nastavlja se i ovaj tjedan.

Tako će se u sklopu manifestacije Ulicama našeg Grada, od 22 do 23 sata , u ponedjeljak, 17. srpnja, u Uvali Lapad održati nastup grupe Pučki pjevači, u utorak, kraj Onofrijeve fontane u utorak 18. srpnja nastupit će klapa Poklisari, a u srijedu 19. srpnja klapa Ragusa. U petak 21. srpnja u Uvali Lapad okupljene će zabavljati Kvartet Taliri, a u nedjelju 23. srpnja, u Uvali Lapad, KUD Osojnik.

U sklopu Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, u četvrtak, 20. srpnja na Osojniku će nastup održati grupa Viva, dok bogat vikend nosi više glazbenih programa. Tako će u subotu, 22. srpnja na otoku Lopudu, s početkom u 20.30 sati, nastupit Music Soul band & Spirala band, a u 22.30 sati Alka Vuica. U Zatonu će sve okupljene zabavljati Domenica, s početkom u 22 sata, a na otoku Koločepu Matija Cvek u 22 sata.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *