Vacuslim 48- nova metoda, profesionalan tretman mršavljenja

480
VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.
Za dobar efekt preporuča se paket 6 do 12 tretmana koji se izvode 3x tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege; seruma i kreme. Na taj način cijeli tretman traje 48 dana.
PREDNOSTI:
Mjerljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana
Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
Eliminacija suvišne tekućine
Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže
Vacuslim 48 anticelulit & sliming metoda se može primjenjivati kao samostalni paket tretmana ili se može kombinirati za postizanje boljih i bržih rezultata anticelulitnim tretmanima i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima radiofrekvencije, elektrostimulacije, vakuma i ručnih anticelulitnih masaža
AKTIVNE KOMPONENTE
L-Carnitine- ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica, te brine da masti sagorijevaju u energiju.
RonaCare Rutinsulfate- koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. Zbog njega je koža mladea i lijepa.
Kofein- snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.
Thermolate- proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.
Ekstrakt divljeg kestena- sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.
Ekstrakt bršljana- Ivy ( Hedera helix)- sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.
Ekstrakt alge- intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.
Puna cijena: 400e
Akcijska cijena: 250e
Tretman možete napraviti u Karissi Dubrovnik, na lapadskom DOC-u, Ulica Kralja Tomislava 7. Prethodno nazovite na broj +385 95 827 6343.
PROMO

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *