Valentinovska kampanja Marijinih obroka-Naša ljubav hrani

221

Priča Marijinih obroka koja mijenja svijet i živote milijuna djece počiva i na jednoj ljubavnoj priči. Riječ je o ljubavi koja se izrodila iz zajedničke predanosti humanitarnom radu našeg osnivača Magnusa i njegove supruge Julie Mac-Farlane Barrow. Kao mladić i djevojka, Magnus i Julie dovozili su kamione  humanitarne pomoći , a više od 23 puta u Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. U knjizi „Baraka koja je nahranila dva milijuna djece“, Magnus piše Julie: „Bez tebe ne bi bilo ničega o čemu bih pisao. Hvala ti što me voliš.“  

Primljena ljubav stvara moćnu želju da je uzvratimo i širimo!

Stoga, vođeni ljubavlju prema najpotrebitijima i ove godine pokrećemo valentinovsku kampanju u kojoj možete naručiti darovne čestitke za poklon dragoj osobi od 30. 1. do 9. 2. 2023. 

Usrećite srce drage osobe te tako promijenite živote djece u nekim od najsiromašnijih zajednica svijeta narudžbom valentinovske čestitke. U zamjenu za Vašu donaciju u iznosu godišnje prehrane za jedno, dvoje, troje, četvero ili petero djece dobit ćete prigodnu čestitku Marijinih obroka i privjesak od prirodnog materijala.  Čestitke i razne darove koje možete izabrati dostupni su na www.marysmeals.hr/ukljucite-se/valentinovo.

Zaljubite se u Marijine obroke uz kampanju „Naša ljubav hrani“ u kojoj nas podržavaju naši poznati pjevači Franka Batelić i Goran Karan. U kratkom videu Franka vas pozivaju da naručite čestitku dragoj osobi i time osigurate obroke za djecu, a tokom kapamanje pratite nas na našim druđevnim mrežama gdje ćemo objaviti video našeg poznatog pjevača Gorana Karana.

Nešto posebno za dragu osobu možete odabrati između prigodnih poklona  nekih od naših promomaterijala, a možete ih i preuzeti u Info centrima Marijinih obroka u Zagrebu (Ilica 29) i Slavonskom Brodu (Kralja Petra Krešimira IV 2). 

Raduje nas i to što smo nedavno s vama podjelili prekrasnu novost da broj djece koja primaju dnevni obrok s Marijinim obrocima nastavlja rasti, donoseći radost, nadu i sigurnost mladim učenicima i obiteljima diljem svijeta. U našem programima školske prehrane ukupan broj djece koja primaju Marijine obroke svakog školskog dana povećao se na 2 429 182. Rastući troškovi života, globalna inflacija, cijene goriva, gnojiva i žitarica značajno su porasle, a kao rezultat toga porasli su troškovi isporuke našeg programa. Kako bi ih uskladili s ovim povećanjem, cijena prehrane djeteta tijekom cijele školske godine s Marijinim obrocima od sada će biti 22 €. 

Omogućimo da se radost kreativne ljubavi koja osvaja i usrećuje prelije i u živote onih koji sanjaju o boljoj budućnosti. 

U ime djece od srca hvala svim volonterima i donatorima što neumorno djeluju kako bismo zajedno došli do sljedećeg djeteta koje čeka Marijin obrok!

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na info@marysmeals.hr ili na 01 5509 250. 

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *