Večer plesnog stvaralaštva ”Love, Dance and Music”

446

U četvrtak 31. svibnja 2018.g. u Kinu Slavica s početkom u 20 sati, održati će se plesna produkcija pod nazivom: Večer plesnog stvaralaštva ”LOVE, DANCE AND MUSIC”, u produkciji dvaju plesnih studija: Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Edukativno plesne udruge Čudesni koraci.

Organizatori plesne produkcije su Paola Šutić, voditeljica ”Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik” (Le Petit Ballet Dubrovnik, Zumba Kids, Zumba Teens i Zumba Fitness Dubrovnik) i Doris Pavleković, voditeljica ”Edukativno plesne udruge Čudesni koraci”.

Na plesnoj produkciji nastupiti će preko stotinjak djece, mladih pa čak i odraslih članova ova dva plesna studija, koji će kroz punih sat vremena prikazati našim sugrađanima mnogobrojne plesne koreografije koje obuhvaćaju široki spektar raznih vrsta plesnih izričaja; od klasičnog baleta preko modernog i suvremenog plesa pa sve do zumbe.

Voditelj će biti naš dubrovački glumac Edi Jertec.

Zbog velikog interesa roditelja, rodbine i prijatelja članova Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik i Edukativno plesne udruge Čudesni koraci, većina ulaznica je već podijeljena, a za sve naše sugrađane koji imaju želju uživati u ovoj prekrasnoj plesnoj produkciji, organizatori najavljuju da se preostale karte mogu preuzeti na sami dan produkcije u popodnevnom terminu, od 16 do 17 sati na gornjem ulazu u Kino Slavicu.

Organizatori produkcije se ovim putem zahvaljuju Kinematografima Dubrovnik i Tiskari Europrint Dubrovnik.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *