VELIKA FOTOGALERIJA/Završio humanitarni turnir za Ivanu u Mokošici

1536

Sinoć je završio nogometni turnir humanitarnog karaktera u Našem domu u Mokošici namijenjen liječenju Ivane Štajduhar. Bilo je emotivno kao i svih proteklih godina.

U nebo su djeca poslala balone s željama za Ivanino ozdravljenje: “Sretno”, “Žena si, možeš sve”, “Nema predaje”, “Samo hrabro”, ” U našim si molitvama”, “Nisi sama”, “Iz Mokošice za Ivanu”, koje je donirala firma LABO d.o.o.

Bio je to turnir na kojem su igrale i mame i djeca, nekad i cijele obitelji. Svaki dan, po suncu ili kasno u noć, svi za Ivanu, od onih najmanjih do onih najstarijih.

Na kraju turnira podijeljene su medalje i pehari onim najboljima: u kategoriji od 7-10 godina treće mjesto otišlo je ekipi Đe si kume, drugo Malcima genijalcima, a prvo ekipi Spužva Bob. U drugoj kategoriji od 11-14 godina treće mjesto osvojili su Bruderi, drugo Atlantis, a prvo Šumari. U kategoriji najstarijih među djecom treća je bila ekipa Nema nas, druga je ostala ekipa Kad tad, a prvo je mjesto osvojila ekipa Mokošica.

Treće su u kategoriji žena Arena 4, drugo mjesto pripalo je ekipi Sport Caffe Balun, a prvo mjesto osvojila je ekipa H2O.

Titulu najboljeg vratara, koji na cijelom turniru nije primio nijedan gol zaradio je Luka Ruso iz Spužva Boba, a najbolji strijelac je iz iste ekipe, Maroje Koprivica koji je dao čak 12 golova. Svim ekipama su dodijeljene zahvalnice, kao i sucu Tonćiju Careviću koji je sudio sve utakmice. Zahvalnica je pošla i u ruke predstavnika Gradskog kotara Mokošica, DJ Martinu Urbanu, kao i Ivanu Grošeti i Davoru Stojsavljeviću koji su radili cijelo vrijeme turnira i donirali novac. Organizatori su se zahvalili i ekipama Matovi prijatelji i Zajedno za Ivanu koji su odigrali revijalnu utakmicu.

Bio je to veliki turnir, koji je dotaknuo mnoga srca. Iz Mokošice je poslana poruka obitelji Ivane, Mata i maloga Điva: “Tu smo, nisi sama.”

Na turniru je prikupljeno 24.700 kuna! Organizatori zahvaljuju svima i na najmanjem doprinosu i svima vama koji ste odvojili svoje vrijeme za humanitarnu stvar. Poručuju: “Hvala i vidimo se na nekom drugom turniru!”

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *