VIDEO/DUSTRA predala potpise podrške građana za svoje kandidature

791

DUSTRA je danas predala potpise podrške za kandidature za gradonačelnika Grada Dubrovnika i župana dubrovačko-neretvanskog. Ovaj put su imali više kandidacijskih lista, po prvi put za župana i županijsku listu te listu u Župi dubrovačkoj, gdje očekuju kako kažu, dobar rezultat. Skupili su preko 1600 potpisa za kandidata za gradonačelnika, Željka Raguža i preko 2000 potpisa za kandidata za župana Karla Gjurašića.

-Predali smo potpise potpore za župana i njegovu zamjenicu, Karla Gjurašića i Marinu Franić kao i za moju zamjenicu Ivanu Šepak i mene. Hvala svima našim sugrađanima koji su potpisali i dali nam potporu. Na nama je sada da u narednih dvadeset dana da ono što nosimo u našim programima na što zorniji način predočimo svim našim sugrađanima. Nadamo se kako će nas opet obilato nagraditi velikim brojem glasova, pa ćemo onda moći sve naše projekte i pretočiti u stvarnost, kazao je uvodno Željko Raguž.

Raguž je kazao kako ima velika očekivanja.

-Sve što naši sugrađani odluče, mi ćemo prihvatiti. Dosada su uvijek nam dizali palac gore, nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Smatram da su ljudi iz Dubrovačke stranke koji su bili na nekim pozicijama dobro obavljali svoj posao, to nam je najveći zalog da idemo pred građane i ovaj put. Bez afera smo vodili sve javne poslove ove četiri godine. Idemo, što bi se reklo: Vedra čela preko bijela svijeta.

Predsjednik DUSTRA-e je kazao i kako je stranka dovoljno prepoznatljiva.

Naši sugrađani nisu blesavi da ih možete animirati dva ili tri mjeseca prije izbora. Naši su projekti prepoznati u proteklom razdoblju, posebno u pitanju sporta, pa su se nakon trideset godina stvari pomakle s mrtve točke. Mislimo kako ćemo 16. svibnja biti uzdignutih ruku.

Gjurašić je kazao kako nije iznenađen potporom građana i prikupljenim potpisima.

-Obzirom na iskustvo i na rad DUSTRA-e, ovo sam i očekivao.

Kandidat za župana komentirao je i kakav izborni rezultat očekuje.

-Predsjednik je već rekao, sve što građani odluče, mi ćemo prihvatiti. Nadamo se najboljem, vjerujemo u sebe. Nije pobjednik onaj koji trči na sto metara, nego onaj koji trče maraton. Županiji trebaju maratonci, a svak trči na svoj način.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *