VIDEO Evo kada kreće obnova gruške place

538

Sanitat Dubrovnik održao je danas konferenciju za medije na kojoj su predstavljeni izvođači radova i stručni tim angažiran na projektu Rekonstrukcije Tržnice Gruž te je najavljen početak radova kao i tijek budućih aktivnosti.

-Danas je održan sastanak vezan za uvođenje u posao radova na projektu rekonstrukcije tržnice u Gružu. Početak radova očekujemo 6. veljače ove godine. Maksimalni rok je devet mjeseci, a za to vrijeme će prodavači iz Gruža biti premješteni na placu u Lapadu. – kazala je direktorica Sanitata, Klaudia Barčot. 

-Nakon niza tužbi i raspisanog postupka javne nabave za izvođača radova kao ekonomski najpovoljni su izabrani grupa ponuditelja Magnum Supra i Elektrocentar Petek. Vrijednost radova bez PDV-a je 14.790,312,07 kn. – istaknula je Barčot. 

– Jako mi je drago da konačno krećemo s izvođenjem radova na uređenju tržnice u Gružu. To je proces koji je započeo 2016. godine. Kao što je svima poznato, tržnica u Gružu nalazi se na jako delikatnom mjestu, u sklopu ljetnikovca Gundulić. Projekt je poprilično zahtjevan, ne radi se samo o uređenju tržnice, nego i o obnovi samog ljetnikovca Gundulić, a to projekt čini zahtjevnijim, značajnijim i skupljim. Tržnica će biti otvorena i za neka druga događanja s obzirom na to da imamo pokretnu opremu.- kazao je dipl.ing.arh. Dinko Peračić

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati u našem videozapisu.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *