VIDEO// GLADIATOR CROATIA: Nije bitno koji sport dijete trenira, ove vježbe motorike će mu dobro doći da bude još bolji u njemu

816

Glavni cilj motoričkih vježbi za djecu predškolske dobi je poticanje razvoja osnovnih motoričkih sposobnosti. Ove vrste vježbi su se pokazale najvažnijima i najprikladnijima u predškolskoj dobi, a imaju nekoliko različitih vrsta koje se mogu primijeniti kroz igre, zadatke i vježbe. Motoričke sposobnosti koje bi se trebale poticati kroz motoričke vježbe za djecu predškolske dobi su: brzina, koordinacija, fleksibilnost, jakost.

U nastavku pogledajte video vježbi za djecu koje se izvode na treninzima u klubu Gladiator Dubrovnik.

Nije bitno koji još sport dijete trenira, ove vježbe će mu dobro doći da bude još puno bolji u njemu.

MMA Klub Gladiator nalazi se u dvorani za borilačke sportove u Gospinom polju, koja je otvorena u svibnju prošle godine, a opremljena je najsuvremenijim spravama za vježbanje, te dvoranom za grupne i individualne treninge.

Dubrovačka dvorana za borilačke sportove jedna je od najopremljenijih u regiji i zadovoljit će zahtjeve kako vrhunskih sportaša tako i početnika i rekreativaca, a velika pažnja, uz kontrolirani trening, poklanja se novim članovima.

Klub Gladiator Croatia organizira posebne treninge za djecu sa segmentima svih borilačkih sportova za uzraste od 8 do 13 godina, kickbox žensku i mušku rekreativna grupu, MMA rekreativnu grupu i grappling ( hrvanje, parter ) rekreativnu grupu.

Osim grupnih postoji mogućnost individualnih treninga kao i korištenje teretane uz dogovor s trenerima.

Nije važno koliko iskustva imate u bilo kojem obliku treninga, za Vas su tu na usluzi najmanje 4 trenera” , poručuju iz Kluba Gladiator.

Upite možete poslati na Facebook stranicu Gladiator Croatia ili na kontakt broj 098 991 2159.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *