VIDEO// Ronaldo jednim potezom odnio Coca-Coli četiri milijarde dolara!

828

Trogodišnji ugovor s Uefom Coca-Cola je platila oko 120 milijuna dolara, a jedan potez najpoznatijeg svjetskog nogometaša ‘izbio’ im je iz džepa čak četiri milijarde dolara! Cristiano Ronaldo (36) promovirao je zdrav život ovim potezom kojim sigurno nisu zadovoljni oni koji su platili za mjesto te dvije bočice na stolu.

– Pijte vodu! – bila je poruka CR-a, a odmah su krenule posljedice.

Glasno je odjeknuo Portugalčev potez na društvenim mrežama, ali još glasnije na financijskom polju. Dionice Coca Cole pale su s 56,10 dolara vrijednosti na 55,22 dolara, odnosno vrijednost tvrtke pala je s 242 na 238 milijardi dolara – što je gubitak od čak četiri milijarde dolara!

Iz Coca-Cole, jednoga od službenih sponzora Eura, odgovorili su da svatko ima pravo na svoje preferencije pića s različitim ukusima i potrebama. Svim igračima po dolasku na konferencije za medije nude vodu, Coca-Colu i Coca-Colu Zero.

Da Ronaldo ne vodi brigu o apsolutno svemu što se tiče zdravlja, zasigurno ne bi bio u ovakvoj formi s 36 godina na leđima. Taj je potez bio samo još jedna promocija zdravog života jer je Portugalac već nekoliko puta istaknuo kako se znao posvađati s Cristianom Juniorom jer je pio gazirane sokove.

Bilo kako bilo, možda je ovo i jedan marketinški potez jer, barem tako kažu, nema loše reklame. Cijeli svijet bruji o popularnom piću, a tko zna kakav će se uzlet dogoditi nakon ovog pada. Ronaldo je u međuvremenu postao najbolji strijelac europskih prvenstava s dva gola Mađarima. Na Instagramu ga prati 300 milijuna ljudi.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *