VLAHO MOZARA: Znate da se nas ne može kupiti, a pojedincima koji su od nas tražili usluge, samo smo se zahvalili i otišli

1611
Drage Primorke i Primorci,
želim vas podsjetiti da je vaš glas na izborima potpuno tajan. Naši promatrači su 16.5 pazili da bude sve po pravilima, a isti pristup imamo i za ovu nedjelju. Zaboravite prošlost, takvih igara više nema – sad sve ide po zakonu. Pošteni izbori temelj su demokracije.
Razmišljajte kritički, ne nasjedajte na prijetnje i lažna obećanja.
Naši protivnici se sad hvataju za svaku slamku da se ne utope. Izgubili su Općinsko vijeće i sad u šoku i nevjerici koriste sve metode da “sačuvaju ponos” na izborima za načelnika.
Ne dajte se zastrašiti, ne dajte se nasamariti – oni koji vam nešto obećavaju godinama, desetljećima, sigurno vam to sada neće ispuniti – pogotovo zato jer više i nemaju mogućnosti za to.
Konačno, molim vas da ne nasjedate na ikakve spinove. Svi koji ste se našli u oči s nama znate da vam nismo dali niti jedno obećanje, a nekoliko pojedinaca koji su tražili nekakve usluge od nas, samo smo se zahvalili i otišli. Ista stvar vrijedi i sa svim drugim ljudima s kojima se nađemo. Bez obećanja, bez vezivanja. Znate da se nas ne može kupiti, da nismo ikome išta dužni.
Izađite na izbore 30.5.
Doživite slobodu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *