Vlatka i Dikan ratuju na netu: ‘Imao je sreću da me dotakne’

20

Nakon što je nedavno na društvenim mrežama prozvala predsjedničke kandidate, voditeljica Vlatka Pokos (49) nastavila je ‘prepucavanje’ s bivšim suprugom Josipom Radeljakom Dikanom (76).

Njemu se nije svidjelo njezino kritiziranje kandidata Miroslava Škore (57) pa je na svom Facebook profilu zamolio sve da mu, kako piše, oproste što se silom prilika našao u situaciji da bude s njom u braku. Nazvao ju je ‘glupom kokoškom’, a ona mu nije ostala dužna. 

Usamljeni starac je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom. Otkako sam ga zbog njegove zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem – napisala je Vlatka na svom Instagram profilu. Dodala je kako je Dikan iziritiran njezinom ljepotom i hrabrošću da govori istinu.

Davnih se dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna žena kojoj je pokušao uništiti život, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslavenčina, družio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slično. Tada je to bilo moderno – komentirala je Vlatka. Dodala je kako se ‘ista Jugoslavenčina pretvorila u najvećeg ustašu, iako se do 1991. nazivao Jugoslavenom’.

Za razliku od mene, malene Hrvatice, što sam oduvijek bila i ostala – rekla je Pokos. Dodala je kako Radeljak ne zna što je ljubav. 

Radeljak i Pokos u braku su bili manje od dvije godine. Njihov brak, a osobito razvod, odigrao se pred očima javnosti. Vjenčali su se u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a nakon toga se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu. 

Njihov razvod započeo je izbacivanjem Vlatke iz stana. Javno su se prepucavali i vrijeđali, viđali se u sudnici, a Dikan je čak optužio voditeljicu da ga je varala.

IZVOR: 24SATA.HR

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *