Vodeći britanski turoperator povećava kapacitete prema Splitu i Dubrovniku!

287

Kao odgovor na kontinuiran rast potražnje za Hrvatskom kao turističkom destinacijom, vodeći britanski turoperator Jet2holidays i Jet2.com povećava svoje kapacitete prema Splitu i Dubrovniku, izvijestila je Darija Reićdirektorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu nadodavši kako ovo proširenje kapaciteta iznimno veseli jer ćemo britanske goste moći ugostiti i tijekom rujna te listopada.

Naime, sezona letenja iz Manchestera prema Splitu produžena je do 7. listopada, iz Birminghama i Londona do kraja listopada, a za ovu su hrvatsku destinaciju također dostupni i letovi te paket aranžmani iz Leedsa. S druge strane, za Dubrovnik su također predstavljeni dodatni letovi, odnosno produžena je sezona letova iz Manchestera i Londona do kraja listopada, a prema krajnjem jugu Hrvatske može se putovati i iz Birminghama, Edinburga, Leedsa i Newcastlea.

„Trenutno se u našoj zemlji odmara oko 16 tisuća britanskih turista, a velika većina njih se nalazi upravo u destinacijama Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Sigurni smo kako će ovo proširenje kapaciteta vodećeg britanskog turoperatora doprinijeti ukupnim turističkim rezultatima Hrvatske te našu zemlju učiniti još dostupnijom i atraktivnijom za goste iz Velike Britanije“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Proširenje kapaciteta komentirao je i Steve Heapyizvršni direktor Jet2.com i Jet2holidays„Kao destinacije na našoj zelenoj listi, Split i Dubrovnik nastavljaju privlačiti brojne ljubitelje putovanja, a mi nastojimo brzo reagirati kako bi svojim kupcima omogućili kvalitetan izbor i fleksibilnost. S obzirom na odličnu prodaju tijekom ljeta, očekujemo nastavak izvrsne potražnje za Splitom i Dubrovnikom u nastavku ove godine”, zaključio je Heapy.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *