VREMENSKA PROGNOZA: Vrijeme je za boravak na otvorenom! Provjerite kakav nas zimski dan očekuje

58

Nedjelja će biti uglavnom sunčana, ponegdje je moguća magla, bura slabi.

Podjednaka dnevna temperatura bit će i u središnjoj Hrvatskoj, a jutro i dalje hladno uz temperaturne “minuse”. U prvom dijelu dana bit će niskeih oblaka, ujutro ponegdje i magle, a od sredine dana pak sunčanije.

Oblaci se ponegdje u Gorskome kotaru mogu zadržati i veći dio dana, a po kotlinama će vjerojatno biti i kratkotrajne magle. Na sjevernom Jadranu sunčano, čak i vedro. Jaka bura, pod Velebitom i s olujnim udarima, popodne će oslabjeti. Jutarnja temperatura bit će negativna u gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Istre, a dnevna od 2 do 5 °C u gorju te između 8 i 13 °C u Istri i Hrvatskom primorju.


I Dalmaciji će biti oko 10 °C. Bura će oslabjeti u prvom dijelu dana, pa će i more biti u smirivanju na malo do umjereno valovito. Nedjelja će obilovati suncem, a pokojeg oblaka bit će tek povremeno, i to uglavnom u unutrašnjosti.

I na jugu Hrvatske će se moći uživati u sunčanim satima. Jutarnja temperatura bit će od 3 °C u zaobalju do 8 °C na obali, a najviša dnevna do 14 °C. U noći i ujutro bura će još lokalno imati jake i olujne udare, a potom će oslabjeti.”

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *