VUKOVARSKI BRANITELJ PEĐA MIŠIĆ: ” Pozivam trećerazredne glumice, političare i novinare, nađite jednu riječ mržnje i ja ću se posuti pepelom!”

448

Predrag Mišić, Peđa poznat je široj hrvatskoj javnosti, kao vukovarski branitelj s Mitnice. Peđa je srpske nacionalnosti, ali je Hrvatska njegova domovina. Za nju se borio i onda kada je trebalo, a i danas, svakom svojom riječju. Iako kako sam kaže, nema “gene kamene”, ljute ga pojedini istupi nekih javnih i manje javnih ličnosti i pojedinih medija koji prozivaju Thompsona i naše nogometaše. Prenosimo njegov tekst objavljen danas, na facebooku, u cijelosti:

GENI KAMENI
Što vas toliko muči ,njihova pobjeda ili vas poraz? Neću biti licemjer,nemam gene kamene. Koliko vremena provodite pišući,govoreci o Thompsonu. Geni kameni pretvoreni u stihove,opisuju volju,želju, hrabrost i ustrajnost jednog hrvatskog naroda. Nađite jednu riječ mržnje i ja ću se posuti pepelom! “Lijepa li si” ,” Nemoj tuđe prokleto je” to su po vama rijeci fašističke?
E, gospodo i gospođe,Jelene,Barbare,Kreše,Aleksandri!!! Ne vi samo mrzite, jednostavno ne volite.
Vi kao ” glumice” političari,novinari,što po vama treba i pjevati hrvatski narod,Hrvati?  Odakle si sele???
Putujući u Zagreb na doček nasih zlatnih,očekivao sam nešto veliko,ali ono što se tamo dogodilo je uistinu veličanstveno. Toliko pozitive,ljubavi,pažnje,nemam riječi. Toliko ljubavi na jednom mjestu NEOPISIVO!
Naravno.vi ste vidjeli sto ste htjeli vidjeti. Prošla je nasa domovina puno oluja. Ova je bila OLUJA SVIH OLUJA.
Napadate Kolindu Grabar Kitarović,predsjednicu,napadali bi je i da nije bila tamo. Pokušajte obuzdati vašu mržnju,gnjev,ipak vi tu živite,trećerazredni glumci, političari ,novinari. Ali, nitko vas zbog toga ne vrjedja.
Bože dragi što je lijepo biti dio ovoga. Prvaci smo svijeta ako zbog ničeg onda zbog toga.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *