ZA KRAJ ŠKOLSKIH PRAZNIKA Kinematografi Dubrovnik organiziraju druženje u Luži

319

U subotu će se u  Kinu Slobodi u 15 sati održati premijera dječjeg sinkroniziranog filma NINA I JEŽEVA TAJNA. Desetogodišnja Nina je svoju bujnu maštu oduvijek hranila pričama o ježu koje joj je smišljao tata. Nakon što tata ostane bez posla, Nina se počinje brinuti za budućnost svoje obitelji. Sa svojim prijateljem kreće u spasilačku potragu koja će dovesti do otkrića skrivenog blaga u tvornici. 

Nakon filma će mali kreativci moći sudjelovati u radionici “kreiranja filmskog plakata” s našom akademskom slikaricom Lenom Kramarić. 

Nedjelja poslijepodne rezervirana je za radionicu  “flipbook ili knjiga za listanje” koju će voditi, najmlađima već dobro poznate, tete Genga I Deša. Za one koji ne znaju riječ je o optičkoj igrački koju je najjednostavnije izraditi, a koja dočarava animacijski pokret. Radionica je u 15 sati nakon koje je na rasporedu u 16.45 sati dječji sinkronizirani film BRZI I NEUSTRAŠIVI, zabavna I napeta obiteljska avantura za sve uzraste.

Aktivnosti u Luži dio su europskog projekta “Krenimo od 0!” u kojem se medijska pismenost I ljubav prema filmu želi potaknuti od najranije dobi, a u kojem Kinematografi Dubrovnik sudjeluju kao jedan od partnera.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *