Zamjenica Marević na komemoraciji povodom Spomendana za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Metkovića

193

Zamjenica župana Žaklina Marević, zajedno s gradonačelnikom Grada Metkovića Daliborom Milanom i njegovim zamjenicima nazočila je komemoraciji povodom Spomendana na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Metkovića.

Komemoracija je održana u organizaciji Grada Metkovića, Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport. 
Na početku komemoracije nazočnima se obratio gradonačelnik Dalibor Milan. U programu su sudjelovali klapa Svetog Nikole, zbor crkve sv. Ilije, zbor crkve sv. Nikole, VIS Viatores te učenici metkovske Gimnazije: Laura Mandić, Mia Čubela, Mihael Vranješ i Matija Dominiković. Program su vodili Katarina Pratežina i Roko Crnčević, koje su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić
Tereza Jadreško ispred Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Metkovića zahvalila se organizatorima i poklonila je knjigu dr. Ivana Jurića ‘Spomen -knjiga poginulim Neretvanima u Domovinskom ratu’ ravnateljici Ustanove za kulturu i sport, Zrinki Mijoč.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *