Zamjenica Marević pozdravila je sudionike I. Dubrovačke jesenske škole obiteljske medicine

230

Zamjenica župana Žaklina Marević pozdravila je sudionike I. Dubrovačke jesenske škole obiteljske medicine koju je organizirala Udruga dubrovačkih liječnika obiteljske medicine LOMED.

”Obiteljska medicina često je nepravedno zanemarena. Ponekad je lako zaboraviti da od vas sve počinje i da ste vi zapravo prva linija za pacijenta koji je u potrebi. Reći ću ovdje i u svoje ime, mi svi dolazimo k vama po informaciju, liječenje, ali u prvom redu da nas umirite i pomognete. Osobno vjerujem kako je zdravstvo segment našeg društva u koji moramo najviše ulagati, a dopustite mi da iskoristim priliku i podsjetim kako je Županija nedavno dala na korištenje stan Općoj bolnici Dubrovnik za potrebe smještaja liječnika upravo kako bi poboljšala zdravstvenu skrb svim našim žiteljima. Činimo što možemo, a očekujem i od vas da nam ukažete kako vam možemo pomoći”, rekla je zamjenica.
”Dubrovačko-neretvanska županija uvijek podržava dobre ideje i projekte i drago nam je što smo uključeni u ovaj vaš. Uistinu je pohvalna inicijativa koju ste pokrenuli i vjerujem da će rasti u dobrom smjeru”, rekla je zamjenica Marević.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *