Zamjenica Marević u Metkoviću na otvaranju Europskog kajak-kanu prvenstva

260

Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je u Metkoviću svečanom otvaranju Europskog kajak-kanu prvenstva u maratonu.

”Izuzetno sam radosna, jer mi je pripala čast da se obratim na otvaranju prvog europskog prvenstva u dolini Neretvi i to u našem lijepom Metkoviću, gradu koji se osim rukometnom, može nazvati i kolijevkom veslanja, obzirom da počeci veslanja na Neretvi sežu u dalju prošlost. Dragi kajakaši zahvaljujem na radu i uspjehu koji su vas doveli u naš Grad. Došli ste iz cijele Europe, vas više od šest stotina. Uvjerena sam da vam je grad Metković pružio ruku dobrodošlice, da je domaćin dostojan europskih metropola, ako ne i bolji.
Mi nudimo naše tradicionalno gostoprimstvo, hrvatski duh dobrodošlice i sportsku atmosferu”, rekla je uvodno zamjenica Marević.
”Organizatorima, volonterima, Organizacijskom odboru i svima onima koji su svojim radom doprinijeli organizaciji prvenstva veliko hvala. Ovo je za nas ujedno i velika prilika da pokažemo koliko potencijala imamo za sportski turizam jer je Neretva plovna kako ljeti tako i zimi, i u tom svjetlu je ovo Europsko prvenstvo za nas još značajnije kako u sportskom tako i turističkom pogledu. Sa željom da ovo natjecanje protekne u vedrom- sportskom ozračju, srdačno vas pozdravljam u ime Dubrovačko-neretvanske, župana Nikole Dobroslavića i u svoje osobno ime. Svim natjecateljima želim svu sreću i naravno neka najbolji pobijede”, rekla je zamjenica Marević.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *