Zamjenik Cebalo na dodjeli ”Zlatne kune”

228

Zamjenik župana Joško Cebalo nazočio je danas svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik te tom prilikom dodijelio i priznanje Zlatna kuna 2018. za najuspješnije veliko trgovačko društvo Hotelima Dubrovačka rivijera.

”Čast mi je i zadovoljstvo nazočiti na ovoj svečanoj sjednici, a osobita mi je čast dodijeliti Zlatnu kunu najuspješnijem velikom trgovačkom društvu Dubrovačko-neretvanske županije.
Ovo priznanje predstavlja pozitivan poticaj svim trgovačkim društvima i poduzetnicima za daljnji trud i rad te u ime župana Nikole Dobroslavića i svoje osobno, čestitam svima na uspjesima koje su postigli svojim društveno odgovornim aktivnostima i poštenim poslovanjem.
Ova nagrada ima povijest dužu od dvadeset godina i dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u cjelini. I dok neke stvari s vremenom postanu rutina i gube na vrijednosti, ovakva priznanja s godinama postaju sve vrednija i postaju stvar prestiža.
Ova nagrada ide u ruke Hotela Dubrovačka rivijera kao trgovačkog društva koje je imalo itekakav utjecaj ne samo u gospodarstvu juga Hrvatske nego i Republike Hrvatske.
U svijetu već odavno glavni postulat poslovanja postaje ono što zovemo ‘value for money’, odnosno vrijednost za novac. Na širem dubrovačkom području u području hotelijerstva nemate izgovor za ponuditi gostu manje nego što očekuje. Na sreću, kod nas je gotovo pravilo koje rijetko potvrđuje iznimka da dobiju više od toga, a sve to radi ukupni imidž Dubrovnika.
Još jednom čestitam na ovom velikom uspjehu i velikom priznanju”, rekao je zamjenik Cebalo.
Plaketom Zlatna kuna nagrađeni su i Direct Booker d.o.o. u kategoriji srednjeg trgovačkog društva i Phobs d.o.o. u kategoriji malog trgovačkog društva.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *