Zamjenik Cebalo na svečanoj promociji diplomanata RIT Croatia

229

Zamjenik župana Joško Cebalo nazočio je u petak svečanoj promociji diplomanata RIT Croatia.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što danas mogu nazočiti vašoj svečanoj promociji i pozdraviti vas u ime Dubrovačko – neretvanske županije, našeg župana gospodina Nikole Dobroslavića i naravno u svoje osobno ime i čestitati vam vaš dan, dan koji će u vašim životima označavati kraj jedne i početak druge ere.

Za vama je jedno lijepo razdoblje, možda i najljepše u životu, u kojem ste stekli mnoga poznanstva i prijateljstva, u kojem ste stekli iskustva koja su vas ojačala i pripremila za sve ono što je pred vama, ali prvenstveno je za vama razdoblje u kojem ste stekli mnoga znanja koja su vas, uz vaš odgoj u obitelji, formirala u kvalitetne i stručne mlade ljude.

Od danas, pred vama je nova zadaća da svo to stečeno znanje usmjerite u stvaranje što bolje pozicije, kako na tržištu rada tako i na privatnom planu.
Iako ste u proteklom razdoblju formalno bili u sustavu obrazovanja, siguran sam da ste svijesni da je cijeli život samo jedna velika i duga škola te da ćete već od sutra nastaviti ulagati u sebe i svoje znanje te na taj način dati svoj doprinos napretku naše županije i cijele Republike Hrvatske.
Poštovani profesori, hvala vam na strpljenju i trudu koje ste uložili u prenošenju svog znanja na ove mlade ljude.
Dragi roditelji potpora i ljubav koju ste utkali u vašu djecu, danas je okrunjena njihovim uspjehom, temeljem kojeg će hrabro i s ponosom kročiti u vedriju budućnost.

Vama dragi diplomanti još jednom od srca čestitam i želim mnogo uspjeha u razdoblju koje je pred vama” rekao je zamjenik Cebalo.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *