Zaprosio ju iznad Dubrovnika: ‘Zezaš me? Hoću, kako neću…’

103

Na Srđu s kojeg puca spektakularan pogled na Dubrovnik pala je romantična prosidba. Uz nježne zagrljaje i poljupce, mladić je kleknuo na koljena i iz džepa izvadio prsten. Iznenađena i presretna, odabranica njegovog srca nije mogla sakriti osmijeh s lica.

– Nemoj me zezati… ljubljeni. Hoću, kako neću… – glasio je odgovor na pitanje hoće li se udati za njega. Iskaz ljubavi i trenutak zaruka objavljen je na Instagramu, a snimka je podijeljena i na stranici Croatia Full Of life

Na svojem profilu na Instagramu, mladiće je uz video snimku prosidbe napisao: Ti si žena koja je u moj život donijela harmoniju, ljubav, pozitivu, vjeru, iskrenost, povjerenje i milijun drugih prekrasnih kvaliteta. Gdje su neki posustali, mi smo stali. Gdje je većina ljudi odustala, mi smo započeli. Kada drugi mrze, mi nosimo ljubav. Nesigurnost i sumnja pratili su me cijeli život sve dok ti nisi ušla u moj život, jer mi je nakon toga postalo jasno da je Bog poslao svoj najdražeg anđela da me vodi kroz život. Moj najveći dar, kojeg ću čuvati, poštovati, voljeti i uvažavati do posljednjeg daha. Svoju radost ne mogu prenijeti u riječi, jer s tvojim ‘da’ dala si mi dopuštenje da živim svoj san i učinila si me najponosnijim čovjekom na svijetu. Hvala ti na svemu, moj anđele. Volim te najviše na svijetu. Zajedno do kraja, napisao je. 

Video pogledajte na 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *