Završna online konferencija o rezultatima projekta (e)odrastanje – izazovi i mogućnosti

601

U sklopu Dana sigurnijeg Interneta, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku i Dječjim vrtićima Dubrovnik organizira završnu online konferenciju o rezultatima projekta (e)odrastanje – izazovi i mogućnosti u utorak 08. veljače s početkom u 18:30. Konferencija će se održati online putem Zoom platforme.

Završna konferencija projekta je namijenjena svima koji se žele više informirati o temi sigurnijeg Interneta, a osobito roditeljima, odgojiteljima  i učiteljima. Dan sigurnijeg Interneta se u cijelom svijetu obilježava drugog utorka u veljači.

Na početku završne konferencije Mato Brautović će predstaviti rezultate provedenog istraživanja  o informiranosti i znanju roditelja, odgojitelja i nastavnika o problematici prekomjerne upotrebe uređaja te opasnostima Interneta na dubrovačkom području. Zatim će Alma Džanović Mateljan i Severina Hađija dati kratke preporuke roditeljima i odgojiteljima o korištenju medija u radu s djecom. Tomo Sjekavica i Nikolina Potrebica će predstaviti bojanku (e)odrastanje koja je nastala u sklopu ovog projekta, te će najaviti novi projekt i aktivnosti za ovu godinu.

Broj mjesta na završnoj konferenciji je ograničen. Mole se svi zainteresirane za sudjelovanje da popune Google formu u nastavku kako bi potvrdili svoje sudjelovanje na Zoom sastanku:  https://forms.gle/w9nFdhkoBNdViuRU6
Svi prijavljeni će u ponedjeljak ili utorak tijekom dana na svoju e-mail adresu dobiti link na Zoom sastanak.

Završna online konferencija se održava u sklopu projekta (e)odrastanje – izazovi i mogućnosti, kojeg provodi Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u partnerstvu sa Sveučilištem u Dubrovniku i Dječjim vrtićima Dubrovnik. Projekt je sufinanciran kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2021. godinu i putem javnog poziva za sufinanciranje projekata na temu medijske pismenosti od Agencije za elektroničke medije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *