Završnica 5. Dubrovačkog zimskog festivala – Živa glazba zagrijat će Dubrovčane na Brsaljama i Gundulićevoj poljani

225

Peti Dubrovački zimski festival bliži se kraju, a i u završnom vikendu nudi Dubrovčanima i gostima zabavu uz živi glazbeni program i gastronomsku ponudu na kućicama te zanimljive dječje sadržaje u Uvali Lapad, Stanici Sjeverni pol u Luži te teatru Bursa.  

Sutra, u petak, 4. siječnja bit će živo i rasplesano i na Brsaljama i na Gundulićevoj poljani. Dubrovački DJ-evi od 21 sat zagrijat će publiku na Gundulićevoj poljani, dok će u isto vrijeme na Brsaljama nastupiti glazbeni duo Dubrovnik Accoustic Session.

Završetak programa Šarena zima u Uvali odvijat će se tijekom subotnjeg jutra, 5. siječnja, a veliko finale bit će koncert dvaju mladih dubrovačkih bendova Nianse i Sugarfree koji će u Lapadu nastupiti od 13 sati, nakon Zagi eventa s mađioničarima, animatorima i žonglerima.

Na maloj sceni teatra Bursa 5. i 6. siječnja gostuje Dramski studio mladih Hvar s programom „Priče mudrosti“, u režiji Jure Radnića.

Stanica Sjeverni pol u Luži nastavlja s radom, igraonica je otvorena za djecu tijekom zimskih praznika, a bit će tu zanimljivih interaktivnih programa, kreativnih radionica i sl.

U subotu, 5. siječnja, u raspjevani đir gradom kreće Trio Laus. Đir će početi na Brsaljama od 21 sat, a dobru atmosferu pronijet će cijelim gradom, u pjesmi preko Straduna do Gundulićeve poljane.

Napominjemo, do nedjelje, 6. siječnja 2019. Libertasovi autobusi voze besplatno na svim linijama u gradskom prometu (uključujući linije 26, 28 i 35) od 17 sati pa sve do posljednjeg noćnog polaska, kao i posebni XMAS BUS na svojoj ruti. I omiljeni vlakić XMAS Train vozi kroz Uvalu Lapad do 6. siječnja te je do tog datuma otvoreno i klizalište na lapadskim teniskim terenima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *