ZBOG SNIMANJA TV SERIJALA: Privremeno zatvaranje pojedinih ulica i posebna regulacija cestovnog i pješačkog prometa

387

Ambasada studio u suradnji s MGM i Netflix produkcijskom kućom te uz podršku Grada Dubrovnika i Hrvatskog audiovizualnog centra, između 12. rujna 2022. do 30. rujna 2022. u Dubrovniku će snimati TV serijal povijesne tematike. Tijekom snimanja regulirat će se cestovni i pješački promet, s privremenim zatvaranjima pojedinih ulica između lokacija na području grada.

Prema trenutnom operativnom planu, posebni bi htjeli istaknuti dan 20. rujan 2022. kada će se TV serijal snimati između Vrata od Ploča i Katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije, u vremenskom okviru između 07:00h i 18:00h te će se tijekom snimanja regulirati sav promet, s privremenim zatvaranjima pojedinih ulica između spomenutih lokacija.

U prvom dijelu danu bit će zatvorena ulica od Sv. Dominika te Vas molimo da ujutro koristite druga dva ulaza u Grad, a posebnu pozornost upućujemo učenicima Opće Gimnazije i svim ljudima koji koriste ulaz na Pločama za odlazak na posao. U popodnevnim satima bit će zatvoreni Trg Luža, a zatim prostor od Kneževa dvora do Katedrale (kao za otvaranje i zatvaranje Ljetnih igara).

Budući da je serija povijesne tematike zahtjeva izvanrednu pripremu kako bi se prikazalo doba radnje te bismo Vas u svjetlu potonjeg, za potrebe realizacije snimanja molili da nam pomognete izvijestiti građane i posjetitelje o snimanju.

Zbog vremenskih uvjeta, moguće su promjene u rasporedu snimanja, o kojima bismo Vas naknadno obavijestili.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *