ZA SVU DJECU: Otvoreni radovi na dječjem vrtićkom igralištu u Mokošici (FOTO)

438

Otvaranju radova na uređenju dječjeg igrališta pored vrtića u zgradama POS-a II u Novoj Mokošici, prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić, privremeni pročelnika UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičića, te ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Milan Mustać.

– Novo igralište će biti sastavni dio vrtića. Službeni početak radova je danas, iznos radova je 450 tisuća kuna, plus sprave koje će biti ugrađene. Planirani rok završetka radova je 15 listopada. Zahvat je dosta složen jer se radi o kosom terenu, bit će dosta potpornih zidova i iskopa, ali mislim kako je rok od mjesec ipo dana realan i da ćemo bez ikakvih problema projekt dovesti do kraja – kazala je Orlanda Tokić.

Miho Katičić je naglasio kako će ovo dječje igralište koje je u sklopu vrtića, isto tako biti otvoreno za brojne stanovnike Mokošice.

 – Bit će najmodernije igralište sa svim zaštitnim podlogama renomirane hrvatske tvrtke Redox. Sprave će biti isporučene na vrijeme kako bi cijeli park do roka bio dovršen.

Boja Milan Mustać izrazila je zadovoljstvo početkom radova te istaknula kako vrata igrališta trebaju biti otvorena za svu djecu.

– Svi jedva čekamo da radovi počnu kako bi ova djeca dočekali taj dan kada će imati svoje dvorište. Neće to biti samo za našu djecu kojih ovdje ima 50ak, nego za svu djecu Mokošice.  Nadamo se da će djeca koristiti ova igrališta, ali ih i čuvati, jer ako ih budemo čuvali ona će trajati i svima biti na radost i veselje – rekla je Milan Mustać.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *